Tiedotteet 2015

Tälle sivulle on koottu vuonna 2015 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2015

Hyväntekeväisyyttä amerikkalaisin ja suomalaisin sävelin - konsertti Mikkelissä tammikuussa

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirasto, LähiTapiola Savo-Karjala ja Mikkelin kaupunginorkesteri järjestävät keskiviikkona 13.1.2016 klo 19.00 hyväntekeväisyyskonsertin Itä-Suomen aluehallintoviraston edustustiloissa, Maaherrankatu 16, Mikkeli.

Mikkelin kaupunginorkesteri, konserttimestarina Jyrki Lasonpalo, johdattelee konserttivieraat amerikkalaisen ja suomalaisen musiikin pariin. Solistivieraaksi saapuu Sibelius-Akatemiassa opiskeleva amerikkalainen klarinetisti Lucy Abrams.

Tiedotusvälineiden edustajille kutsu tiedotustilaisuuteen 8.1.2016 klo 10

Hyväntekeväisyyskonserttiin liittyen kutsumme tiedotusvälineiden edustajat tiedotustilaisuuteen Itä-Suomen aluehallintoviraston edustustiloihin. Tiedotustilaisuudessa on paikalla ylijohtaja Elli Aaltonen, toimitusjohtaja Marko Autti ja intendentti Nikke Isomöttönen. Tiedotustilaisuudessa kerromme tarkemmat tiedot hyväntekeväisyyskohteesta sekä konsertin yhteydessä Mikkelissä vierailevasta kunniavieraasta.

Konsertin liput maksavat 20 euroa ja lipputulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyslahjoittajan myöhemmin julkistamaan tarkoitukseen. Lippuja on satavilla etukäteen Lippupalvelusta (Kauppa keskus Stella, Citymarket ja Makuuni sekä Lippupalvelun verkkokauppa). Mikäli paikkoja on jäljellä, myydään lippuja ennen konserttia myös virastomme ala-aulassa. Konserttisalissa on paikat yhteensä 80 vieraalle.

Ohjelma
Samuel Barber: Serenadi, op. 1
James Cohn: Klarinettikonsertto nro 1
Väinö Haapalainen (sov.): Suomalaisia kansansävelmiä
Einojuhani Rautavaara: Divertimento

Lisätietoja
ylijohtaja Elli Aaltonen, p. 0295 016 868, etunimi.sukunimi@avi.fi
Itä-Suomen aluehallintovirasto

 


Päivitetty