Tiedotteet 2015

Tälle sivulle on koottu vuonna 2015 julkaistut aluehallintoviraston (AVI) tiedotteet. Alueelliset tiedotteet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

Tiedotteet 2015

Päätoimittaja Antero Heikkiselle Viestinnän teko -kunniakirja Etelä-Savossa

Itä-Suomi

Itä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt vuoden 2015 Viestinnän teko -kunniakirjan Etelä-Savossa Antero Heikkiselle ansiokkaasta työstä Juvan lehden päätoimittajana. Paikallislehti on edelleen tärkeä uutiskanava alueen asukkaille.

Paikallislehdellä on tärkeä rooli alueen asukkaiden yhteenkuuluvuuden ja paikallisen identiteetin luojana ja ylläpitäjänä. Vaikka sähköisiä mediakanavia käytetään laajasti, on paikallisella uutisoinnilla edelleen vankkumaton sija alueen asukkaiden jokapäiväisessä elämässä.

Antero Heikkinen on työskennellyt vuosien ajan ansiokkaasti päätoimittajana eri lehdissä. Päätoimittajalla on vastuu sekä lehtensä työntekijöistä, itse lehdestä että lukijakunnan toiveisiin ja vaatimuksiin vastaamisesta. Tähän työhön Antero Heikkinen on antautunut koko persoonallaan. Paikallislehdessä pohditaan niin valtakunnallisia kuin paikkakunnan asioita ihmisläheisesti ja alueen asukkaiden näkökulmasta. Heikkinen on todennut, että lehdessä käsitellään kimuranttejakin asioita, sillä paikallislehden yksi perustehtävä on tarttua kaikkiin ihmisiä koskettaviin asioihin ja mielellään vielä niin ajoissa, että ihmiset ehtivät niihin reagoida ennen viimeistä nuijan kopautusta.

Itä-Suomen aluehallintoviraston myöntää vuosittain kolme Viestinnän teko -kunniakirjaa. Yhden kullekin toimialueensa maakunnan alueelle:  Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueelle.  

Viestinnän teko -kunniakirja myönnetään yksityiselle henkilölle, yhteisölle, yritykselle, ryhmälle tai organisaatiolle, joka viestinnän toimenpitein on tukenut aluehallintoviraston keskeisten tavoitteiden eli oikeusturvan, hyvinvoinnin tai turvallisuuden toteutumista. Ylijohtaja Elli Aaltonen luovutti Etelä-Savon alueen kunniakirjan päätoimittaja Antero Heikkiselle 9.12.2015 perinteisessä toimittajien joulutapaamisessa Mikkelissä.

Lisätietoja
ylijohtaja Elli Aaltonen, p. 0295 016 868, etunimi.sukunimi@avi.fi
Itä-Suomen aluehallintovirasto


Päivitetty