› Graafinen versio

Uutiset ja uutiskirjeet 2018

Osa aluehallintovirastoista (AVI) julkaisee uutisia ja uutiskirjeitä. Tälle sivulle on koottu vuoden 2018 AVIen uutiset ja uutiskirjeet. Alueelliset uutiset ja uutiskirjeet löydät valitsemalla ylhäältä oikealta Valitse alue -kartasta haluamasi alueen.

AVI – Hiippakunta -yhteistyö Itä-Suomessa – asian tiimoilta kokoonnuttiin  Mikkelissä 7.6.2018

Itä-Suomi

Mikkelin ja Kuopion hiippakuntien ja Itä-Suomen aluehallintoviraston edustajat kokoontuivat yhteisten asioiden äärelle Itä-Suomen aluehallintoviraston tiloissa Mikkelissä 7.6.2018. Yhteistyötapaamisia järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Tällä kertaa tapaamisessa oli mukana myös muiden yhteistyötahojen edustajia.

Tämän kertaisen kokoontumisen teemoina olivat talous- ja velkaneuvonnan, sosiaalityön ja diakoniatyön yhdyspinnat. Tilaisuudessa keskusteltiin keskinäisestä yhteistyöstä mm. hiippakunta-, maakunta-, sote sekä Luova-uudistuksissa ja niiden vaikutuksista valtion aluehallinnon ja hiippakuntien väliseen yhteistyöhön. Myös alkoholilain uudistus ja sisäinen turvallisuus nousivat esille tapaamisessa.
 

Kuvassa alhaalla vasemmalta Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen, hiippakuntadekaani Sakari Häkkinen Kuopion hiippakunta, lakimiesasessori Jyri Klemola Mikkelin hiippakunta, Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen.

Ylhäällä vasemmalta pelastusylitarkastaja Kai Horelli, diakoniatyöntekijä Hannele Häkkinen Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta, ylitarkastaja Minnan Karppinen, sosiaalityöntekijä Riitta Kyllönen ESSOTE, talous- ja velkaneuvoja Sirpa Vahvaselkä ESSOTE, ylijohtaja Sirkka Jakonen, alkoholitarkastaja Virpi Honkanen.

 


Päivitetty